Hirdetés

Így örül a szerepének Lambert a Vaják 2. évadából

|

Remélhetőleg ez azt is jelenti, hogy remek alakítást láthatunk majd tőle a képernyőn.

Hirdetés

Már a netflixes Vaják első évadában is sok olyan karakterrel találkozhattunk a főszereplők mellett, akiket egyáltalán nem kellett bemutatni a könyvek és a játékok rajongóinak. A folytatásban pedig még több jól ismert figura fog beköszönni, ráadásul a nézők végre megismerhetik Geralt pajtásait is, akik szintén profi szörnyvadászokként tevékenykednek.

Hirdetés

Lambert lesz az egyikük, aki nem éppen a legilledelmesebb vaják, de Geralthoz hasonlóan Kaer Morhenben tanulta ki a szakma csínját-bínját, és Sapwkoski több könyvében, valamint a CD Projekt Red játéksorozatában is szerepelt. Őt egyébként Paul Bullion fogja megszemélyesíteni a Netflix produkciójában, aki nemrég a Twitteren fejezte ki háláját a rajongók felé a kedves kommentekért, és a poszt alapján bizony elég izgatottnak tűnik, amiért csatlakozhat a projekthez.

Egyébként Lambert nem tartozik a kaland legfontosabb szereplői közé, ám tekintve, hogy volt néhány egészen jópofa jelenete a The Witcher III: Wild Huntban, sikerült felkerülnie a közkedvelt karakterek listájára.

Szerintetek jó választás volt Bullion a szerepre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)