Hirdetés

Napi büntetés: te akarnál egy PlayStation pezsgőfurdőt?

|

Egy 3D artokat készítő művész megálmodta, hogy a klasszikus konzol milyen tökéletes geek wellness életérzést nyújthatna nekünk.

Hirdetés

Nagy a lelkesedés a klasszikus játékok és konzolok iránt napjainkban. Nem véletlen, hogy minden nagy kiadó szeretné kihasználni az emberekben dübörgő nosztalgiát, hiszen a "régen minden jobb volt" rigmus sosem hal ki a fogyasztói társadalomból. A retró tehát örök, egy művészi rajongó pedig legszívesebben beleülne kedvenc konzoljába.

Oké, végül nem csinált igazi kádat régi PlayStationjéből, de egy 3D-s modellt készített belőle, ami alapján simán össze lehetne rakni egy valódi pezsgőfürdő alapjait.

Hirdetés

A /u/Kidd_Gorgeous_Art néven működő Reddit felhasználó így képzeli el, hogyan is nézhetne ki a PS1 jacuzzi a valóságban.

Tekintettel a jakuzzi és a PlayStation kialakítására, egyáltalán nem lehetetlen, hogy ezt valaki tényleg elkészítse. Mi őszintén reméljük, mert szívünk szerint boldogan elfeküdnénk egy ilyenben egy hosszú, stresszes nap után, hogy közben mondjuk stílszerűen PlayStation Classicot tolva ejtőzzünk. Valahol egy Sony marketingesnek éppen felrobban a feje az örömmámorban úszva...

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)