Hirdetés

Napi büntetés: neked is ígért 9 éve steaket a Bungie, és nem kaptál semmit?

|

Egy 2011-es rendezvényen Halo Reachben lehetett megmérkőzni a játék fejlesztőivel, akik cserébe egy ízletes kaját ígértek, de nem mindenki kapta meg jutalmát.

Hirdetés

Az elmúlt tíz évben meglehetősen sok minden változott a Halo széria háza táján, például tulajdonost is cserélt. Jelenleg már a 343 Industries kalapálja az epizódokat, a sorozatot sikerre vivő Bungie pedig továbbállt Destinyt hegeszteni. Noha a stúdiónak már semmi köze nincs Master Chief kalandjaihoz, még mindig akadnak megfizetetlen adósságaik.

Hirdetés

Egy egykori Halo játékos Redditen emlegette fel, hogy 2011-ben részt vett egy Bungie által rendezett eseményen, ahol a fejlesztőkkel lehetett összecsapni Halo Reachben. Mi több, a nyertesek egy exkluzív medállal gazdagodtak, és megígérték nekik, hogy házhoz küldenek számukra egy steaket. A szóban forgó játékos, név szerint Bluepenguin053 azonban a mai napig várja, hogy megkapja a marhaszeletet:

"Emlékszem, hogy nyertem a Bungie csapat ellen és megnéztem, hogy megkaptam-e a medálom. Megerősíthetem, hogy a mai napig meg van (noha már archiválva a halo waypointban). Ennek már lassan tíz éve, és azon tűnődtem, hogy valaki tudna-e segíteni megszerezni a steakemet?"

A bejegyzés alatt meg is osztotta, hogy kapott egy steak-medált, mely a győzelméért járt. Ezután akadt más játékos is, aki kommentben jelezte, hogy hozzá sem érkezett meg a steak, holott a barátai akikkel egy csapatban volt, már akkor megkapták a fejlesztők által beígért étket.

Mivel a Halo jogok már rég nincsenek a Bungie-nál, így a franchise égisze alatt szinte biztosan nem küldhetnek vacsit a pórul járt játékosoknak, de ha eljut hozzájuk a probléma híre, talán így is képesek lehetnek kárpótlást nyújtani. Mert hova is jut a világ, ha mindenki elkezd felelőtlenül steaket ígérgetni a másiknak? Vagy más tollával steakeskedik

Na jó, be is fejeztük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)