Hirdetés

Napi büntetés: a Netflix Resident Evil sorozatában netkapcsolat nélkül is lehet videohívásokat bonyolítani

|

Becsúszott egy csöpp baki a Resident Evil sorozat egyik ártatlan jelenetébe.

Hirdetés

Nem újkeletű dolog, hogy néha a legnagyobb szuperprodukciók stábja is tud hibázni, korábban már mi is készítettünk összeállítást filmes bakikból (és úton van egyébként ennek az anyagnak a folytatása is). Egyik kollégánk, Duncan azonban egy nem mindennapi fogással jelentkezett ma a szerkesztőségi chatben. 

Észrevette ugyanis, hogy a nemrég megjelent Resident Evil sorozatban (tudjátok, a Netflix-félében) nem igazán figyeltek arra a kellékesek, hogy pontosan mi is látható az egyik szereplő laptopján.

Hirdetés

Abszolút szeretnénk spoilermentesek maradni, úgyhogy legyen elég annyi, két idővonalon mozog a sorozat cselekménye, az egyiken egészen pontosan 2022-ben, vagyis a jelenben járunk. Erre megpróbálnak azzal is ráerősíteni az alkotók, hogy napjainkra jellemző cégek nevét (Facebook, Google) dobják be a szereplők beszélgetései során, illetve a kellékek, például a laptopok is hitelesnek tűnnek.

De csak tűnnek, mert ahogy az az alábbi képen is látszik, az egyik jelenetben sikerült úgy összehozni egy videocallt két szereplő között, hogy a laptopon egyrészt a Paint az épp megnyitott program, másfelől pedig (és ez a legzseniálisabb az egészben), a gép éppen nincs csatlakoztatva az internetre, offline állapotban van.

Az alábbi képen kiemeltük a fontos részleteket (a kép kattintás után megnő).

Valószínűleg nem ez a Resident Evil legnagyobb hibája (a sorozatról HP írt nemrég kritikát), de azért mindenképp egy megmosolyogtató apróság.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)