Hirdetés

Men in Black játékon dolgozhat a Days Gone fejlesztője

|

Ha igaz a pletyka, máris egész sokat tudhatunk a projektről.

Hirdetés

Néhány hónapja, egy webáruházas listázás formájában kapott először szárnyra a pletyka, hogy egy PlayStation 5-exluzív Men in Black adaptációt kaphatunk, amit nem más, mint a Days Gone mögött álló Bend Studio fejleszt.

A csapatról ugyan már nyár óta tudjuk, hogy egy új játékon szorgoskodnak, ám mindez még messze nem elég ahhoz, hogy biztosra vegyük a dolgot. Most viszont egy újabb híresztelés látott napvilágot a projekt kapcsán, ezúttal jóval több infóval.

Hirdetés

A friss pletyka kiindulópontja a 4chan, ahol egy névtelen fórumozó posztolt néhány állítólagos részletet a játékról. Mielőtt azonban rátérnénk ezekre, nem árt megjegyezni, hogy a 4chan finoman szólva is kétes forrás, a szöveg szerzője pedig még homályos utalás szintjén sem volt hajlandó elárulni, hogy honnan származnak az értesülései.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A kötelező óvatossági kört letudva íme az infók a Bend Studio feltételezett MIB-játékáról:

  • Nyílt világ.
  • A szintlépés során ügynökünk új rangokat szerez.
  • Az eltérő háttér különböző induló képességeket ad, egy ex-rendőrrel pl. jobb lesz a fizikai állóképességünk.
  • Fejleszthető fegyverek, a kezdő mordály a Noisy Cricket, vagyis a Zajos Tücsök.
  • A minket meglátó civilek szabadon neutralizálhatók, de büntetést kapunk, ha visszaélünk a rendszerrel, pl. lefokozás formájában.
  • Váltakozó nappal és éjszaka. Sötétben jóval aktívabbak az idegen lények, de nem mindegyik ellenséges.
  • Ha olyan NPC-vel találkozunk, akiben meglehet a potenciál, felvételre ajánlhatjuk, s amennyiben sikerrel teljesíti a próbát, előléptetésre javasolnak a feletteseink.
  • A sztori az '50-es években játszódik, amikor is a kísérleteket végző idegenek tömegesen rabolják el az embereket, és számíthatunk egy nagy csavarra is

Szó se róla, a fentiek alapján egyáltalán nem hangzik rosszul a koncepció, pláne a Bend tolmácsolásában, akik a Days Gone-nal már bizonyították, hogy értenek a nyílt világú kalandokhoz. Az egyetlen bibi, hogy a stúdió júniusban "teljesen új IP"-ként harangozta be a készülőben lévő projektjét, a Men in Black viszont nem friss szellemi tulajdon, hiszen egy 1990-es képregény az alapja, melynek jogai 1994-ben a Marvelhez kerültek.

Ettől függetlenül persze megeshet, hogy a Bend Studio több vasat is tart a tűzben, de egyelőre az a legjobb, ha komoly fenntartásokkal kezeljük a témát, és kéznél tartjuk a neutralizálót, ha esetleg törölni kellene a reménykeltő infókat az agyunkból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)