Hirdetés

Megvan, mikor ér véget a Netflix-féle Vaják tévésorozat?

|

Ha igaznak bizonyul a friss infó, akkor a The Witcher tévésorozat nem húzza sokáig Henry Cavill távozása után.

Hirdetés

Valószínűleg nincs már a Földön egyetlen olyan The Witcher-rajongó sem, aki ne tudna arról, hogy Henry Cavill búcsút intett a szériának, utoljára a netflixes Vaják harmadik évadában láthattuk őt Ríviai Geralt szerepében. A stafétát a következő szezonban Liam Hemsworth fogja átvenni tőle, a hollywoodi írók sztrájkja miatt viszont most egy darabig egy helyben állt a produkció. Az írók sztrájkja azonban hivatalosan is véget ért, így folytatódhatott a munka.

A Vaják sorozat írója, Javier Grillo-Marxuach erről a napokban posztolt a Twitteren/X-en. Az írók tehát teljes lendülettel dolgoznak, hamarosan pedig maga a forgatás is elkezdődhet. Azt is tudjuk egy ideje, hogy a negyedik évad munkálatainak befejezése után a stáb csak egy rövid pihenőt fog tartani, és egyből el is kezdik forgatni az ötödik szezont, szóval a két évad gyakorlatilag együtt készül el. Ez pedig a jelek szerint egyáltalán nem véletlen.

Hirdetés

Redanian Intelligence értesülései szerint ugyanis az ötödik évaddal a Netflix le akarja zárni a Vaják sorozatot, ez lesz az utolsó felvonás, és az ötödik szezon évadzárójával pont kerül Geralt sztorijának végére. Fontos megjegyezni, hogy a Netflix egyelőre hivatalosan még nem erősítette meg mindezt, tehát nem szabad tényként kezelni a dolgot. A Redanian Intelligence mindenesetre eddig megbízható forrásnak bizonyult a Vaják tévésorozattal kapcsolatban, szóval nem lehet egyszerűen csak elhessegetni a beszámolójukat. 

Szerintetek helyes döntés lenne a Netflixtől az, ha mindössze két Liam Hemsworthhöz köthető évad után lezárná az egész Vaják tévésorozatot, vagy tovább kéne mesélni a történetet? 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)