Hirdetés

Megharagudott a Bethesdára a Skyrim nagyi, de nem azért, mert nem került be a Starfieldbe

|

Érthető okból mérges a közel 90 éves gamer.

Hirdetés

A gamer világ még 2015-ben ismerhette meg Shirley Curry nevét, miután az akkor 79 éves asszony feltöltött a YouTube-ra egy imádni való videót, amelyen a The Elder Scrolls V: Skyrimet tolta. A gameplay akkora sikert aratott, hogy igazi sztárt faragott az azóta csak Skyrim nagymamaként emlegetett Curryből, aki a The Elder Scrolls VI-ban már NPC-ként is megjelenik majd.

Az időközben egy agyvérzésből is felépült nagyinak azonban várnia kell, mivel a Skyrim folytatásának még híre-hamva sincs, a fejlesztő Bethesda elsődleges projektje évek óta az ősszel rajtoló Starfield. Mivel a sci-fi játék nemrég lezajlott hivatalos betekintőjében egy "Grandma" nevű hajó is látható volt, sokan feltették a kérdést, hogy vajon az űrkalandban is felbukkan-e a Skyrim nagymama digitális mása.

Hirdetés

A legutóbb feltöltött videója alatti kommentekben azonban maga Shirley oszlatta el a ködöt, amikor azt írta, hogy nem szerepel a Starfieldben, és hogy egyébként is túl dühös a Bethesdára, amiért a stúdió túl régen parkolópályán tartja a The Elder Scrolls VI-ot. A nyugdíjas youtuber aztán egy további kommentben is reagált a hajó-ügyre, megismételve, hogy nem lesz benne a játékban, és hogy a név talán csak egy apró tisztelgés volt a személye előtt.

Az új TES miatt érzett frusztrációját pedig magában a videóban is kifejtette, amelyben elmondta, hogy felhúzta magát a játék lassú fejlesztésén, mert már rettenetesen unja a Skyrimet, amit egy ideig azzal dobott fel, hogy saját maga által kitalált sztorikat játszott, de már ez sem köti le, ezért félretette az RPG-t.

"Unatkoztam, amikor játszottam vele, és most unatkozom, hogy nem játszok vele."

- mondta Shirley, aki az évek során számtalanszor hangoztatta, hogy nagyon szeretné, ha még ő is tudna játszani a Skyrim folytatásával. Az óra pedig ketyeg, hiszen Curry nemsokára betölti a 87-et, a The Elders Scrolls VI rajtjától azonban a pletykák alapján még mindig évekre vagyunk. Addig pedig hiába érkezik az alap játékmenetében egész hasonló, tipikusan "bethesdás" Starfield, a Skyrim nagyi most azt mondja, hogy ezzel nem fog játszani, mert egyszerűen nem érdekli a sci-fi világ.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)