Hirdetés

Meghallgathatjuk, milyen lesz magyar szinkronnal a God of War

|

A SzinkronSarok 23 perces videóval mutatja be, hogy áll a projekt, ami akár már idén be is fejeződhet.

Hirdetés

Tavaly augusztusban adtunk hírt arról, hogy a Resident Evil 2-t is szinkronizáló csapat következő célpontja a Sony Santa Monica már PC-n is játszható játéka, a God of War lesz. A támogatók közreműködésének köszönhetően elkészülhet a játék teljes szinkronja, a SzinkronSarok azon dolgozik, hogy 2023-ban a teljes, kész változatot közzé tudják tenni, mindenki számára ingyenesen.

A felvételekkel már majdnem sikerült végezni, a következő hónapokban a vágás, a keverés és a tesztelés jön, amivel szeretnének gyorsan haladni.

Hirdetés

Az alábbi, 23 perces videóban hallhatók a szinkronhangok, Schneider Zoltán (Kratos), Peregovits Dániel (Atreus), Csuha Lajos (Mimir), Király Attila (Baldur), Solecki Janka (Freya), Forgács Gábor (Brok), Seder Gábor (Sindri), Welker Gábor (Magni), Zöld Csaba (Modi) és Moser Károly (Ratatoskr), akik mellé még többen csatlakoznak majd a kész változatban. 

Aki támogatná a csapatot, megteheti ezt PayPalon vagy Patreonon keresztül, infókért pedig a SzinkronSarok weblapjára, Facebook oldalára és Discord csatornájára érdemes járni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)