Hirdetés

Mega Man - könnyed és mókás animációs sorozat készül

|

A Disney XD már javában dolgozik a Mega Man sorozaton, és a készítők el is mesélték, hogy egy ilyen nagy múltú játék esetében mekkora kihívás ez.

Hirdetés

A Mega Man cím lassan 30. születésnapját ünnepli, így nem is lehetne jobb alkalmat találni egy igazán laza animációs sorozat beindítására. A feladatot a Disney XD és a Man of Action Entertainment vállalták magukra, akik nagy tisztelettel fognak hozzányúlni az alapanyaghoz.

Nem könnyű egy olyan karakterrel dolgozni, aminek akkora történelme van, mint Mega Man esetében. A srácok megdolgoznak azért, hogy hűséges legyen a sorozat az eredetihez.

"Nagyjából azt fogjuk csinálni, mint az Ultimate Spider-Man esetében. Megfogjuk a karaktert és lecsupaszítjuk vázáig, a karakter esszenciájáig, mert rengeteg minden rakódott rá az elmúlt években. Mi meg akarjuk keresni azt, hogy miről is szól igazából Mega Man és azt kiemelni."

Persze a régi értékek tisztelete mellett azért a srácok terveznek újdonságokat is a sorozatba csempészni. Nem biztos, hogy rögtön az első évadban:

"Egyelőre nincs rá szükség, hogy új hősöket, vagy új gonoszokat csináljunk, de a régieket új köntösben láthatjátok majd viszont."

Amikor a Nerdist megkérdezte a készítőket, hogy esetleg számíthatunk egy nem annyira mókás oldalára is a kék srácnak, meglepő módon azt válaszolták, hogy "lesznek nagyon sötét pillanatai a szériának".

A Disney XD továbbra is szeretne egy olyan karaktert csinálni Mega Manből, aki egy szimpla és egyszerűen "tiszta" hős, de ettől még nem lesz minden szivárványos boldogság. Meglátjuk, hogy mit is jelent ez a Mega Man animációs sorozat 2017-es premierjekor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)