Hirdetés

Mazur volt a TheVR vendége, elszabadult a GameStar nosztalgia

|

Milyen a gaming világ újságíró szemmel? Mazur bőven tud erről mesélni, és érdemes meghallgatni, nem csak azoknak, akik emlékeznek még a GS print hőskorára.

Hirdetés

A "bezzeg régen" életérzés árnyékában mindig nehéz meglátni azt, milyen is most a GameStar, de a TheVR podcastjében talán nem csak a múltról, a jelenről is kaptok némi képet. Vagyis leginkább arról, ami nem igazán változott az évek során.

Vagyunk páran a szerkesztőségben, akik nem 1-2 éve körmölnek már GS pólóban (persze nem mindig ugyanabban a GS pólóban) a monitor előtt, legyen akár nyomtatott magazin, vagy az online mókatár, de mazur kortalan arca ennek a műfajnak. Szerencsére nem csak arc, beszélni is tud, szeret is, érdemes is meghallgatni, amiket mesél és mond, nem csak azoknak, akik nosztalgiára vágynak.

Hirdetés

Most a TheVR TIMEOUT Podcast vendége volt, fényes szemekkel, pirospozsgás arccal végighallgatni bölcselmeit ér, ajánlott, morálisan talán kötelező is. Tessék kattintani, aztán úgy maradni, fülelni:

Nagyon sokat nem is lehet ehhez már hozzátenni, ez jó mulatság, férfi munka volt! 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)