Hirdetés

Már böngészőkből is játszható az EVE Online

|

Még könnyebben hozzáférhetővé teszi az űrkalandot az EVE Anywhere program.

Hirdetés

Egyelőre nem látni a jelét annak, hogy az emberek valaha is ráunnának 2003 óta fejlesztett EVE Online-ra, a CCP Games pedig most még szélesebbre tárta a féreglyukat New Eden galaxisához: a csapat nemrég hivatalosan is elérhetővé tette az EVE Anywhere programot, melynek hála már böngészőből is futtatható a grandiózus űrcsatáiról elhíresült, komplex élményt kínáló MMO.

Az Intel technológiáján alapuló megoldás a Google Chrome, a Microsoft Edge, a Mozilla Firefox és a Safari böngészőket támogatja, a tavalyi bétával ellentétben pedig már nem csak az Omega-fiókkal rendelkező pilóták élvezhetik.

Hirdetés

A legalább 25 Mbps-es kapcsolatot igénylő szolgáltatás egyelőre csak az Egyesült Államokban és néhány európai országban (pl. Egyesült Királyság, Svájc, Németország) érhető el, de a CCP Games azt ígéri, hogy még az idén kiterjeszti a kört. A részletek kidolgozásában rendkívül hasznosnak bizonyultak a bétateszt alatt szerzett tapasztalatok, melynek során 11 ezer felhasználó nagyjából 86 000 menetet tolt a felhős élménybe.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


"Az EVE Anywhere hihetetlenül jó fogadtatásra talált azok körében, akik az elmúlt évben tesztelték a bétában. Igazán hálásak vagyunk a Capsuleereknek, akik kipróbálták és felbecsülhetetlen értékű visszajelzéseket osztottak meg velünk, segítve az élmény jobbá tételét. A közreműködéseteknek köszönhetően végre készen állunk arra, hogy az EVE Anywhere-t a kezetekbe adjuk, függetlenül a böngészős preferenciáitoktól."

- nyilatkozta Bergur Finnbogason, az EVE Online kreatív igazgatója. A felhős szerverekhez csatlakozva bármikor válthatunk a normál, kliens-alapú játékra, az Alpha-fiókkal bíró játékosok számára pedig 30 PLEX-be (játékbeli valutába) kerül 24 órányi böngészős szórakozás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)