Hirdetés

Már bármit felolvastathatsz GLaDOS-szal, Spongyabobbal, vagy számos más karakterrel

|

Egy elképesztő weboldalnak és egy nagyon ügyesen összerakott MI-nek köszönhetően akár politikai nyilatkozatokat is felolvastathatunk videojátékos és egyéb figurákkal.

Hirdetés

Az MI technológia egy csodálatos, világmegváltó újdonság, ami egy napon fenekestől felforgatja majd az emberiség civilizációs sémáit. Ez a nap viszont nem ma van, szóval addig arra fogjuk használni, hogy GLaDOS-nak diktáljunk vicces dolgokat. Egy fejlesztő összedobott egy 15.ai nevű weboldalt, amin videojátékok és sorozatok jól ismert figuráit vehetjük rá az általunk beírt szövegek felolvasására. Ha valaha szeretted volna hallani, a 10. Doktor szájából, hogy "a nevem Jeff", akkor itt a te napod!

Hirdetés

A felhozatal meglehetősen változatos: itt van nekünk SpongyaBob, Rise Kujikawa a Persona 4-ből, GLaDOS a Portal sorozatból, de még a The Stanley Parable narrátora is választható sok más karakter mellett (Gordon Freeman is, de ott ugye nincs sok dolga az MI-nek). A felolvasás lenyűgöző, és az avatatlan fület simán be lehetne csapni vele, de csak angolul érdemes próbálkozni, más nyelvet nem ismer. Még.

Ha felléptek az oldalra és elkezdtek szórakozni vele, legyetek némi türelemmel. A 15.ai nagyon népszerű lett mostanában, így előfordul, hogy a hanganyag generálása eltart pár percig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)