Hirdetés

Közel kétszer annyian voltak az idei Budapest Comic Conon, mint az előzőn

|

Minden szempontból fejlődött a rendezvény a tavalyi felvonás óta.

Hirdetés

Május 18-19-én rendezték meg az idei, sorban harmadik Budapest Comic Cont, amit idén az első Board Game Expo, illetve a KoreaON 2024 kulturális fesztivál is kísért a Hungexpón. A szervezők közleménye szerint a BPCC-n idén 25756 látogató vett részt, ami közel kétszerese a tavalyi érdeklődésnek, és majdnem 4000-en voltak, akik a Board Game Expóra voltak kíváncsiak.

"A Budapest Comic Con és a Board Game Expo nem csak rendezvények, hanem közösségi élmények. Vendégeink és a szervezők visszajelzései alapján a hazai Comic Con versenybe akár szállhatna valamennyi hasonló európai rendezvénnyel, sőt, sok területen túl is szárnyalja azokat. A Board Game Expo a mi saját kezdeményezésünk, mert hiszünk abban, hogy szükség van egy független társasjátékos rendezvényre. Jövőre ismét együtt mozog ez a két esemény, de elképzelhető, hogy önállóan is megrendezzük majd a jövőben."

- mondta el Csanda Gergely, a Budapest Mastercard Comic Con főszervezője.

Hirdetés

Comic Con szombati napjának végén bejelentették, hogy 2025. június 14-15-én lesz a jövő évi esemény, és ezt is a Board Game Expo fogja kísérni. Azt, hogy milyen színészek látogatnak majd el hozzánk, még nem jelentették be (feltehetően szervezés alatt áll), de idén Afshan Azaddal, Clive Standennel, Deep Royjal, Erick Avarival, Eric Robertsszel és Jerome Flynnel lehetett találkozni.

A rendezvényen megtekinthető volt a világ legnagyobb LEGO diorámája is.

Nyitókép: BudapestComicCon

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)