Hirdetés

Valaki egy cukorkás dobozba épített egy Wii-t, és az eredmény minden szempontból szörnyű

|

Persze az, hogy ez sikerült, csodálatra méltó, de vannak gondok a koncepcióval.

Hirdetés

A Shank néven dolgozó modder tavaly áprilisban kezdett el dolgozni a projekten, melynek során az volt a célja, hogy egy teljes Wii hardvert pakoljon bele egy altoidsos (cukorkás) fémdobozba. A "kézikonzol" elkészült, és a KillMii nevet kapta.

Hirdetés

A cucc a maga 2 hüvelykes képernyőjével nehezen mondható élvezhetőnek, a gombok alig nyomhatók le, és az egész iszonyatosan felmelegszik még úgy is, hogy egyébként Shank beleszerelt egy ventilátort. Az akksi 10 percnél tovább nem bírja.

"Ez a gép nem logikus, kényelmes vagy praktikus. De ettől még el kellett készülnie."

Shank állítása szerint nem egy emulátorról vagy bármilyen trükkös megoldásról van szó. A lenti videóban is elmondja, hogy a tényleges Wii hardvert tömte bele a kis dobozkába.

Csodálatosan borzalmas szörnyeteg ez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)