Hirdetés

Kiderült néhány részlet a Fallout sorozattal kapcsolatban

|

A Fallout széria adaptációjának történetről sajnos továbbra sem árultak el semmit a készítők.

Hirdetés

2020-ban jelentette be az Amazon, hogy elkezdődtek a Fallout tévésorozat munkálatai. A projektről akkor még nagyon keveset árultak el, csak annyit tudtunk meg, hogy Jonathan Nolan és Lisa Joy fog dolgozni a rajta, illetve a Bethesda Game Studios is a munka részese lesz, ezáltal pedig Todd Howard a vezető producere a projektnek.

A Bethesda 2007-ben szerezte meg az IP-t és gyorsan át is alakította azzá az FPS szerepjátékká, amit ma annyian ismernek és szeretnek.

Hirdetés

A Deadline jelentéséből kiderült, hogy a sorozat munkálatai ebben az évben kezdődnek, Nolan és Joy mellé pedig becsatlakozik Geneva Robertson-Dworet, a Marvel Kapitány írója, illetve Graham Wagner, akinek a Portlandiát és a Szilícium-völgyet is köszönhetjük.

Sajnos a stáb többi tagjáról egyelőre nincsenek információk, a fent felsorolt nevek azonban jó előjelként szolgálnak, pláne ha számításba vesszük azt is, hogy Jonathan Nolan az HBO nagysikerű sorozatában, a Westworldben is társalkotó volt.

Reméljük, hogy hamarosan többet is megtudunk a Fallout sorozatról és bízunk benne, hogy az atomkatasztrófa utáni világ tévés eljövetele sikeresebb lesz, mint a Fallout 76 indulása volt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)