Hirdetés

Kiderült, hogy mikor jön a Mortal Kombat film

|

A korábbi hírekkel ellentétben egyszerre debütál majd a mozikban és az HBO Maxon a Mortal Kombat film.

Hirdetés

Nemrég nagy lépésre szánta el magát a Warner Bros: minden 2021-es újdonságát felteszi az HBO Maxra is, ahogy a mozik elkezdik adni őket, noha ez egyelőere csak az Egyesült Államokra vonatkozik.

A döntés olyan blockbustereket érint, mint a Dűne, a Mátrix 4, a The Suicide Squad, a Godzilla vs. Kong, a Space Jam: A New Legacy, a Tom és Jerry, valamint természetesen a Mortal Kombat film is. Több érintett rendező sem örült az ötletnek, így többek között Christopher Nolan és Denis Villeneuve is kritizálta a vállalatot, sőt többen bojkottot is fontolgatnak a Warner ellen. 

Hirdetés

Eközben azonban minden megy tovább a maga útján, most éppen a Mortal Kombat film kapott hivatalos megjelenési dátumot. A korábban csak 2021-re belőtt adaptáció immáron 2021. április 16-ra van betervezve a Warner Bros. premiernaptárjában, ekkor érkezik a mozikba és az egyelőre csak az Egyesült Államokban elérhető HBO Maxra is (ami egyébként 2021 második felében várhatóan hazánkban is elrajtol majd). Trailer még nincs, de plakát van: 

A Mortal Kombat film Simon McQuoid rendezésében, Greg Russo és Dave Callaham (a The Expendables filmek, Zombieland 2, Wonder Woman 1984) forgatókönyve alapján készült. A főbb szerepekben a következő színészeket köszönthetjük: Joe Taslim (Sub-Zero), Ludi Lin (Liu Kang), Mehcad Brooks (Jax), Hiroyuki Sanada (Scorpion), Jessica McNamee (Sonya Blade), Tadanobu Asano (Raiden), Josh Lawson (Kano), Chin Han (Shang Tsung), Max Huang (Kung Lao), Sisi Stringer (Mileena) és Daniel Nelson (Kabal). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)