Hirdetés

Két magas beosztású Ubisoft alkalmazottat függesztettek fel "helytelen viselkedésért"

|

A jelek szerint a Ubisoft komolyan veszi a háza táján történt szexuális zaklatások és visszaélések kivizsgálását, most hullanak a fej(es)ek.

Hirdetés

Mi is foglalkoztunk azzal, hogy a videojátékiparba most ért el az a szexuális zaklatásokat feltáró hullám, mely pár éve Holywoodon is végigsöpört. Az érintettek közül az egyik legnagyobb vállalat valószínűleg a Ubisoft, akiknél a hírek szerint több hasonló ilyen jellegű visszaélés is történt, erre válaszul indítottak vizsgálatokat, mely most újabb magas beosztású alkalmazottak helytelen viselkedésére világított rá.

Hirdetés

Nemrégiben Ashraf Ismail, az Assassin's Creed Valhalla kreatív vezetője ment pihenőre, miután kiderült, hogy éveken keresztül csalta a feleségét. Ennél azonban sokkal súlyosabb vádakkal, szexuális visszaélésekkel, sőt erőszakkal is vádolnak egyes Ubisoft alkalmazottakat, amire reagálva a cég megígérte, hogy külsős szakemberek bevonásával kivizsgálnak minden hasonló ügyet, és változtatnak belsős szabályzataikon és irányelveiken.

A jelek szerint beváltották ígéretüket, mivel a Bloomberg jelentése szerint két magas beosztású alkalmazottat függesztettek fel, név szerint Tommy Francois-t és Maxime Béland-t. A forrás azt állítja, hogy "helytelen munkahelyi viselkedés" a vád ellenük, de a megkeresésekre a Ubisoft képviselője úgy reagált, hogy "a vizsgálatok még zajlanak, így egyelőre nem kommentálják a híreket".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)