Hirdetés

Keanu Reeves szerint „röhejes”, hogy nincs új Mátrix játék

|

Pedig ő maga is szívesen szerepelne benne.

Hirdetés

A múltban néhányszor már volt alkalmunk belépni a Mátrixba videójátékokban, de sem a The Matrix Online, sem az Enter the Matrix vagy a Path of Neo nem aratott osztatlan sikert. Miután a filmtrilógia lepörgött és a rajongók elcsendesedtek, a Warner Bros. sem érezte feltétlen szükségét annak, hogy tovább próbálkozzon.

Keanu Reeves viszont látja értelmét egy újabb nekifutásnak. A színész a The Verge-nek adott interjújában elmondta, röhejesnek tartja, hogy nincs új Mátrix játék, és szerinte a Warner Bros. elrontotta 15 éve.

Hirdetés

Mikor arról kérdezték, szerepelne-e egy játékban, ha lehetősége volna rá, azt mondta, hogy ugyan először elolvasná a forgatókönyvet, de egyébként nyitott rá. Mint azt mindannyian jól tudjuk, nem volna új ez a terep számára: a Cyberpunk 2077-ben gyakorlatilag a második főszereplőt alakította.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A napokban a The Matrix Awakens techdemónak köszönhetően betekintést nyerhettünk abba, milyen lehetne egy nyílt világú, Unreal Engine 5-ös Mátrix játék, de az alacsony, gyakran 30 alá zuhanó framerate gyorsan letörte a lelkesedésünket. Azért reméljük, hogy ha elkezdenek özönleni az UE5-ös játékok, nem csak a bevilágításra meg a részletességre figyelnek a fejlesztők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)