Hirdetés

Napi büntetés: James Bond Pokémon GO ügynök lesz

|

Lehet mohón utálni a Pokémon GO-t, az új frissítés óta már azok is utálják, akik korábban imádták, de tény, hogy teljesen felforgatta a világot. Szerencsére a paródiák terén is egyre jobb alkotások születnek, most éppen James Bondból csináltak hülyét.

Hirdetés

Nem is kell nagyon magyarázni, hogy a Pokémon GO jelenség miért lett nagyon felkapott és megosztó, mindenki elmondta már az elmúlt hetekben a magáét a téma kapcsán, de azért hálásak lehetünk, hogy ez az elképesztő divathullám (több, mint 100 millióan töltötték már le az alkalmazást) generál pár mókás paródiát is.

A Funny Or Die YouTube csatorna humora sokunknak bejön itt a szerkesztőségben, nem is nagyon lepődtünk meg, hogy a Pokémon GO kapcsán is odatették magukat, a leghíresebb titkosügynökből sikerült fanatikus pokémon vadászt faragniuk zseniális vágással. Sajnos a videót nem lehet beágyazni az oldalra (helló 2000-es évek), szóval akit érdekel a végeredmény, az sajnos kénytelen lesz még egy kattintani egészen pontosan ide.

Nekem okozott egy kellemes percet, remélem nektek is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)