Hirdetés

Jack Black új dala arról szól, hogy videojátékokat játszani nem ciki

|

Egy rövid, animációval kiegészített dallal jelentkezett a Tenacious D, Jack Black és Kyle Gass duója.

Hirdetés

Sok minden miatt lehet tisztelni Jack Blacket, filmjei és a Brütal Legend mellett mi például a dalait is egészen kedveljük, és A végzet pengetőjében elhangzó bármelyik számból könnyedén idézünk, ha úgy hozza az élet. A Tenacious D-t Kyle Gass-szel együtt alakította, de Dave Grohl is beszállt hozzájuk dobolni néhanapján, fokozva az egész projekt értékét.

Utoljára 2018 novemberében adtak ki albumot Post-Apocalypto címmel, de most egy új dallal jelentkeztek, ami a videojátékokról szól.

Hirdetés

A nagyjából egy perc hosszúságú számban Black arról énekel, hogy nem szokott játszani, de olykor-olykor egy kis God of War, Fallout 4 vagy Red Dead Redemption 2 belefér. Az egészet többnyire bájos, nyomokban véres animációk színesítik, láthatjuk Blacket Marióként, Lara Croftként, Mega Manként, és számos egyéb karakter szerepében.

Szerintetek sem gáz felnőttként játszani, ugye?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)