Hirdetés

Itt az első kép a The Last of Us sorozatból, amin Joel és Ellie is szerepel

|

A The Last of Us-nap alkalmából az HBO egy képpel lepett meg minket.

Hirdetés

Még mindig nem teljesen tiszta, mikorra esedékes az HBO-nál készülő The Last of Us sorozat premierje, de a munkálatok zajlanak, mi pedig izgatottan, de türelmesen várjuk a bemutató nagy napját. A The Last of Us-nap alkalmából most megosztottak velünk egy képet, amin a film két főszereplője látható - hátulról. 

A fotó ugyanakkor azt legalább megerősíti, hogy Joel és Ellie sorozatos öltözéke, felszerelése hű lesz a játékhoz.

Hirdetés

Alább a Naughty Dog által közzétett kép, amit természetesen Pedro Pascal, az HBO, és Neil Druckmann is megosztott nagy lelkesedéssel. A háttérben látható egy lezuhant repülőgép, ami önmagában érdekes, ilyen ugyanis a játékban nem volt - vagy most bukkan rá Ellie és Joel, vagy csak azért van ott, hogy érzékeltesse, mennyire nehéz helyzetben van a világ:

Arról a készítők már korábban is beszéltek, hogy bár a széria az első játék eseményeit dolgozza fel, attól bizonyos pontokon jelentősen el fog térni, úgyhogy van mozgástere az íróknak. Reméljük, jól élnek majd ezzel.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)