Hirdetés

Ismerjétek meg a világ legelhivatottabb YouTuberét!

|

Ennek a srácnak semmi sem veheti el a kedvét a videózástól. Még az sem, hogy szinte senki nem kíváncsi rá.

Hirdetés

A craigwlGAMESDUDE csatornát készítő brit srác még 2010-ben csatlakozott a YouTube közösségéhez, és azóta folyamatosan tölti fel a videóit. Kár, hogy a nézői nem ilyen lelkesek.

Már több mint 600 videó található a csatornáján, és szinte mindenféle játékkal játszik. Van itt Train Simulator, Skyrim, Dead Space 3, Civilization V, sőt, még Life is Strange is. Még egy 361 epizódos Morrowind végigjátszást is csinált. És hogy mennyi az átlagos megtekintés a videók alatt? Hát olyan 20-30.

A srácot most felkapta a Reddit, így nem tudni, hogy a 2900 feliratkozóból mennyi volt korábban, illetve a videók nézettsége is megugrott valamennyire. Ki tudja, lehet, hogy ő lesz a YouTube új sztárja. Ahogy azt a PlayIT videós színpadán is el szoktuk mondani, az a lényeg, hogy te élvezd amit csinálsz, ne azért erőlködj, hogy nézőid legyenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)