Hirdetés

Interaktív sorozat készül a DC univerzum és a Borderlands alapján is

|

A Genvid stúdió két új projektet is bejelentett a Silent Hill: Ascension után.

Hirdetés

Május végén jelentette be a Genvid nevű stúdió, hogy a J.J. Abrams vezette Bad Robot Games, a Behaviour Interactive, a dj2 Entertainment és a Konami támogatásával egy interaktív élményen dolgozik, ez lesz a Silent Hill: Ascension, amely a Black Mirror: Bandersnatchhez hasonlít. Egy interaktív streaming sorozatról van szó, amelyben több szereplőt követhetünk figyelemmel a világ különböző pontjain, és a nézők döntésein fog múlni, hogy ki marad közülük életben. 

A Genvid most két másik projektről is lerántotta a leplet, és mindkettő az imént felvázolt koncepcióra épül. 

Hirdetés

A DC Heroes United a Warner Bros. Interactive Entertainment bevonásával készített interaktív sorozat lesz, amely természetesen a DC univerzumára épít: mi határozhatjuk majd meg, hogy milyen hősökké és gonoszokká válnak a karakterek, és mennyire sikeresen működnek együtt Superman, Wonder Woman, Batman és a többiek a Föld-212-es világban. Itt is következménye lesz minden döntésnek, és a közlemény szerint minden, ami történik az beíródik a DC kánonba. A projektbe besegít a neves illusztrátor és képregényművész, Terry Dodson is. Egyelőre nem derült ki, hogy mikor és melyik platformon fog elrajtolni a DC Heroes United, de promóciós kép már van: 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hasonló ötletre épül a Genvid másik újdonsága, a Borderlands Echovision Live, csak ez értelemszerűen a Gearbox franchise-át veszi alapul, és együtt is dolgoznak a vállalattal rajta. Az interaktív széria nyolc gyanútlan turista kalandjait mutatja be, akik veszélybe kerülnek az Eden-6-on, miután a Vault Hunterek nyomdokaiba lépnek, és a Greywater Junction nevű, isten háta mögötti porfészekben rekednek. A nézők fogják eldönteni, hogy ezek a teljesen új karakterek hősökké válnak-e, hogyan kezelik a nyomást, hogyan viszonyulnak egymáshoz és milyen ember válik belőlük. A Borderlands Echovision Live kapcsán sem árulták el, hogy hol fog kikötni, sem azt, hogy mikor. 

Ti melyiket fogjátok kipróbálni a három projekt közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)