Hirdetés

Ingyen nézheted az interaktív Silent Hill sorozatot, de az is kiderült, hogy mivel kap többet, aki fizet

|

Rövidesen elrajtol a Konami és a Genvic közös produkciója, a Silent Hill: Ascenscion.

Hirdetés

A Konami és a Genvid egy interaktív streamingsorozattal bővíti a Silent Hill univerzumát, amely kifejezetten különleges koncepcióval kísérletezik, hiszen a nézők befolyásolhatják majd a játékot, ők dönthetnek róla, hogy ki él és ki hal meg, hogy mi történik az egyes jelenetekben és így tovább.  

Hangzatos ígéret, viszont az eddigi kedvcsinálók és sajtóanyagok nem igazán részletezték, hogy mindez miképpen fog működni a gyakorlatban, hiszen számos gyakorlati kérdés (például mi a helyzet az időeltolódásokkal vagy hogy fog működni a szavazás, és mi van azokkal, akik késve kapcsolódnak be?) felmerült az ötlettel kapcsolatban. A legújabb videó ezekre igyekszik választ adni. 

Hirdetés

A Silent Hill: Ascension október 31-én, azaz halloween estéjén, de hazai idő szerint november 1-jén, hajnali 5-kor rajtol el egy körülbelül 45 perces epizóddal, ezt követően az esti epizódok 5-15 percesek lesznek. A Genvid tervei szerint hetente nagyjából 45 percnyi tartalmat generál majd a sorozathoz, amit bárki ingyen nézhet (az iOS-es és androidos alkalmazások is ingyenesek), viszont a videojátékok mintájára ez is kap megvásárolható szezonbérletet, amivel az interaktív sorozaton belül kozmetikai cuccokat lehet feloldani, például matricákat, avatárokat és egyéb testreszabási lehetőségeket. 

Az epizódok közvetítése közben a nézők valós időben szavazhatnak, és az úgynevezett Influence Pontokkal (IP, avagy ᚾᚹ) befolyásolhatják a döntéseket. Minél több pontja van valakinek, annál erősebb lehet a befolyása, IP-t pedig lehet szerezni a szezonbérleten keresztül és ingyenes módokon (például napi rejtvényekkel és feladatokkal) is, bár felmerül a pay-to-win gyanúja, a Genvid vezére, Jacob Navok szerint a felhasználók nem költhetnek annyi pénzt IP-re, hogy erővel túlszavazzanak másokat. Az elágazó narratív jelenetek mellett lesznek Endurance Scenes nevű pillanatok is, valósidejű QTE-k, amikben a nézőkön múlik a karakterek sorsa, és nagy hangsúly lesz azon is, hogy mit mutat a remény-mérőjük. Nézzétek meg a videót, részletesen bemutatja: 

A szezonbérlet egyébként hat hónapnyi tartalmat foglal magába, ami kiterjed az interaktív sorozat 16 hetes végigjátszására, a New Game+ stílusú újrajátszásokra, amelyek különböző kimeneteleket kínálnak, valamint kozmetikai cuccokra is. Adókkal sújtva ez kb. 9000 forintba kerül. 

A Silent Hill: Ascenscion nézhető az iOS- és Android-alkalmazásokon keresztül, valamint böngészőből is a hivatalos honlapon. Ti be fogtok kapcsolódni?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)