Hirdetés

Ilyen lenne a Street Fighter a valóságban

|

Bár a Street Fighter nem olyan brutális, mint a Mortal Kombat, azért Ryu és Ken is jó kis csetepatét tudna rendezni a valóságban.

Hirdetés

Egyszerűen imádjuk a RackaRacka videóit. Ez az az ausztrál amatőr filmes csapat, akik rengeteg filmes és videojátékos témában készítettek már videót. Elég csak a legutóbbi Mortal Kombatos agymenésükre gondolni, de a Harry Potter vs Star Wars és a Gyűrűk Ura filmjük is zseniális.

A srácok most megint egy bunyós játékot vettek elő, név szerint a Street Fightert, hogy vicces jelmezeket viselve, rengeteg számítógépes effekt kíséretében tegyenek kárt a saját házukban és annak hátsó kertjében. Az eredmény magáért beszél.

A végére természetesen a legendás autó szétverős mókát is megcsinálták a srácok, mégiscsak attól lesz igazi a Street Fighter.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)