Hirdetés

Hivatalos: jön a Five Nights at Freddy's film folytatása

|

Az első rész minden várakozást felülmúló sikere láttán nem okozott meglepetést a Blumhouse Productions és a Universal Pictures döntése az Öt éjjel Freddy pizzázójában további sorsáról.

Hirdetés

Minden idők egyik legjövedelmezőbb videojátékos adaptációjaként vonult be a történelembe a tavaly bemutatott Öt éjjel Freddy pizzázójában. A Scott Cawton által életre hívott Five Nights at Freddy's nyomán készült élőszereplős feldolgozás ugyanis az előzetes várakozásokat jócskán túlszárnyalva 297,2 millió dolláros jegybevétellel zárta mozis pályafutását, miközben mindössze 20 millió volt a gyártási költsége.

Ráadásul ezt az eredményt úgy érte el a produkció, hogy a kritikusok szétszedték, és a mozis premierrel egyszerre felkerült az NBCUniversal streamingplatformjára, a Peacockra. Sanszos, hogy a bevétel közel felét kitermelő amerikai piacon azért szerepelhetett ennyire jól, mert a PG-13-as besorolás és halloween közelsége miatt sokan családi programként nézték meg.

Hirdetés

Mindennek tükrében nem is az volt a kérdés, hogy a Blumhouse Productions és a Universal Pictures meg akar-e, meg tud-e állapodni a folytatásról, hanem az, hogy mikor jelentik be hivatalosan is a második részt. Nos, ez már meg is történt a Las Vegasban zajló CinemaConon.

Sajnos a részletekkel adósaink maradtak a felek, így nem tudni, hogy mikorra tervezik a bemutatót, ki rendezné a folytatást, vagy hogy egyáltalán számíthatunk-e a Josh Hutcherson (Az éhezők viadala) alakította Mike Schmidt visszatérésére, akinek fogalma sem volt róla, hogy gyilkosságra hajlamos animatronikus kabalafiguráktól kell rettegnie, amikor elvállalt egy éjjeliőri állást.

Ti láttátok már az Öt éjjel Freddy pizzázójábant? Ha igen, tetszett?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)