Hirdetés

Helyzetjelentést kaptunk a megújuló Oblivionról, amit már a skyrimes nagyi is nagyon vár

|

A mod kapcsán közzétett fejlesztői napló a legendás nyugdíjas gamer figyelmét sem kerülte el.

Hirdetés

Régóta fut már az a projekt, amelynek az a célja, hogy átültesse a The Elder Scrolls IV: Obliviont a The Elder Scrolls V: Skyrim motorja alá, viszont nagyon úgy tűnik, hogy az ambiciózus mod mögött álló csapat továbbra is kitartóan dolgozik. Nem olyan régen friss fejlesztői videóval leptek meg minket, amiben megnézhetjük, hogyan újultak meg Cyrodiil jól ismert helyszínei, és egy aranyos komment is érkezett a bemutatóra.

Hirdetés

Egészen hosszú anyagot tett közzé a YouTube-on Rebelzize a készülő modról, így például közelebbről is megnézhetjük Leyawiin városát, illetve jó néhány 3D-s assetet is. A videó már önmagában érdekes lehet, ha követitek a projekt alakulását, ugyanakkor valószínűleg az is jót tett a nézettségének, hogy a kommentszekcióban megjelent Shirley Curry, aki idős kora ellenére kifejezetten nagy játékos, és a skyrimes nagyiként került be a köztudatba. Ráadásul nagy népszerűségre tett szert tartalomgyártóként, hiszen YouTube-csatornájának már közel egymillió feliratkozója van.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hozzászólásában Curry köszönetet mondott az újabb fejlesztői naplóért, és azt is elárulta, hogy már alig várja, hogy kalandozni indulhasson az Oblivion világában, ami valójában teljesen új terep lesz neki, mivel sosem játszott a játékkal.

Nektek hogy tetszik eddig a Skyblivion? Ti is legalább úgy várjátok már a modot, mint a skyrimes nagyi?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)