Hirdetés

Készül a Halo tévésorozat, jövőre indulhat

|

A Showtime csatorna rendelte be, A majmok bolygója: Lázadás rendezője dolgozik rajta.

Hirdetés

Egy Halo 6-nál jobban valószínűleg semminek nem örülnének a rajongók, viszont helyette a Halo Infinite-et kapjuk hamarosan, amiről nem tudunk sokat, csak annyit, hogy készül.

Hirdetés

Az viszont ma ettől teljesen függetlenül kiderült, hogy a Showtime-on fog indulni a Halo sorozat 10 darab, egyenként egyórás részből álló első évada, melynek vezető producere és forgatókönyvírója Kyle Killen, rendezője pedig Rupert Wyatt lesz. A készítésbe beszáll Steven Spielberg Amblin Televisionje is. Időben az első játék korában járunk, a középpontban a Covenant és az emberiség harca áll majd. Számíthatunk kalandokra, személyes történetekre, akcióra.

Ahogy többet megtudunk, szólunk, de remélnykedünk abban, hogy a készítők jól nyúlnak hozzá az alapanyaghoz. A projektben természetesen a Microsoft és a 343 Industries is közreműködik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)