Hirdetés

Ha a rajongókon múlik, nem a God of War Ragnarök lesz az év játéka, de az Elden Ring sem nyerhet

|

Egészen meglepően alakul pár nappal a díjátadó előtt a The Game Awards közönségszavazása.

Hirdetés

Nincs sok hátra 2022-ből, azonban december még így is tartogat néhány izgalmas megjelenést. Miközben bőven van mivel játszanunk az év végén, videojátékos eseményből már csak egy lesz, a The Game Awards. Igaz, ez legalább számos izgalmas bejelentéssel kecsegtet.

Ahogy azt Geoff Keighley eseménysorozatától megszokhattuk, a világpremier trailerek és az eddig gondosan titkolt játékok leleplezése mellett kiosztásra kerül majd néhány díj is, amelyek közül az egyiket 100 százalékban a gamerközösség döntése alapján ítélik oda a jelöltek egyikének.

Hirdetés

A The Player's Voice-díj szavazás már jói deje éles a The Game Awards 2022 hivatalos weboldalán. A harmadik körbe az Elden Ring, a God of War Ragnarök, a Stray, a Sonic Frontiers és a Genshin Impact jutott be. A még versenyben lévő címek listája indokoltnak tűnik, a sorrend azonban kimondottan meglepő.

A játékosok szavazatai alapján idén a Genshin Impact volt a legjobb megjelent játék, erre a szavazatok 53%-a érkezett. Második helyen a Sonic Frontiers figyel 33%-kal, az Elden Ring pedig csak a harmadik, egészen sértő 8%-kal. A God of War Ragnarököt a szavazók mindössze 5%-a tartja a legjobbnak, a Stray 1%-kal teljesen utolsó. A zárásig körülbelül egy nap van hátra.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A többi díjat természetesen nem internetes szavazók, hanem egy zsűri osztja majd ki. Az idei The Game Awardson több mint 50 játék fog részt venni, a házigazda mégis azt mondta, hogy megpróbálják rövidre fogni a műsort, így egy igazán tartalmas esténk lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)