Hirdetés

Napi büntetés: egy politikus azt hitte egy GTA V-ös videóra, hogy a valóságot mutatja

|

Csodálatos mentésnek nevezte egy pilóta manőverjét, és ebben egyébként egyet tudunk érteni vele.

Hirdetés

Nem egyszer előfordult már, hogy játékból készült felvételeket valódinak hittek híradósok, politikusok. Nekik ez kellemetlen, de a játékok készítőinek mindenképp elismerés.

Hirdetés

A Rockstar buksiját annyian simogatták már, hogy lekopott róla a bőr, most pedig egy pakisztáni politikusnak köszönhetően újra örülhet a csapat. Khurram Nawaz Gandapur főtitkár Twitterre posztolt ki egy rövid videót, amin egy utasszállító gép elkerül egy ütközést egy tankerrel. Ahogy ő is mondta, csodálatos volt a manőver, csak a pilóta lélekjelenlétének köszönhetően nem történt borzalmas tragédia. Miután többen is jelezték Gandapurnak, hogy valami nem stimmel, levette a tweetet (itt még megtekinthető). Ezen videó egy részletét osztotta meg egyébként:

Legjobbakkal is megesik, és így vagy úgy, örülünk, hogy nem történt ütközés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)