Hirdetés

Grand Theft Auto V - vonják ki a forgalomból!

|

Heves hisztériázásba kezdett a Daz Dillinger nevű rapper, aki azt állítja, két számát engedély nélkül használta fel a Rockstar, ezért követeli, hogy azonnal állítsák le a GTA 5 forgalmazását, és minden példányt vonjanak vissza.

Hirdetés

Lehet, hogy a Rockstar sokat költött a Grand Theft Auto V elkészítésére, de meglehet, hogy Daz Dillinger ebből egy centet sem látott.

A rapper C-Walk és Nothin' But the Cavi Hit című számai egyaránt szerepelnek a játékban, ami őt nem teszi kimondottan boldoggá. Ügyvédje közreműködésével levelet küldött a Take-Two Interactive Software-nek és a Rockstar Gamesnek, amiben követeli a játék összes példányának visszavonását és megsemmisítését. A zenész állítólag nem fogadta el a kiadó 4271 dolláros, „sértően alacsony”, a két számra vonatkozó ajánlatát, de ha több pénzt kap, talán nem kell minden boltokban maradt GTA V-öt elpusztítani. Nagyon kíváncsiak vagyunk, mit lép majd a kiadó, és mennyi lesz az a pénzmennyiség, amivel Dillinger is boldog lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)