Hirdetés

Sorozat készül a klasszikus Galaga játék alapján

|

Soha nem késő újraéleszteni egy brandet, ezúttal a 35 éves Galaga kap rajzfilmadaptációt. Erre kíváncsiak leszünk.

Hirdetés

Rengeteg játék alapján készítenek filmeket és sorozatokat, elég csak a Tomb Raider filmekre gondolni, vagy a nemrég debütáló Castlevaniára. Ezúttal viszont egy kicsit különlegesebb dologról van szó, hiszen egy régi árkádjáték, a Galaga alapján készítenének animációs sorozatot.

Hirdetés

A játék jogait birtokló Bandai Namco már meg is egyezett a svéd-amerikai The Nuttery Entertainment stúdióval, akik megkapták a jogot, hogy a 8-bites árkád űrlövöldéből valami egészen újat hozzanak ki rajzfilm formában.

A Galaga Chronicles címet viselő sorozat új karakterekkel és sztorikkal bővítené a több, mint 35 éves retro shooter világát. Részletes információ egyelőre nincs még a projektről, de mint a Bandai Namco, mint a Nuttery képviselői nagyon bizakodóan nyilatkoztak az animációval kapcsolatban. Persze mi mást is tennének, most vágnak bele. Kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle, egyelőre nehéz komoly sztorit odaképzelni egy ilyen gameplay mellé:

Ti mit gondoltok? Milyen sorozat készülhetne ebből a retro csodából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)