Hirdetés

Feltörték és eltüntették az OtherWorld YouTube csatornát

|

A csatorna alkotói erősítették meg ezt Facebookon is.

Hirdetés

Aki az elmúlt órákban szeretett volna OtherWorld videókat nézni, az bizonyára meglepődött azon, hogy a csatorna nevére keresve YouTube-on egy Tesla nevet és logót talált, meg jobbára csak az Otherworld Streamek név alatt futó videókat. A 2008 óra működő videós csapat munkássága jelenleg teljes egészében eltűnt, mint kiderült, feltörték csatornájukat.

Nem ez az első és egyetlen alkalom, hogy valaki azzal szórakozik, hogy videósok csatornáit hackelve  élő Elon Musk videókat streamel, vagy Tesla logót és nevet hagy mementónak, miután minden tartalmat eltüntet. Szerencsére jó esély van arra, hogy a Google ilyenkor viszonylag rövid időn belül visszaállítja a feltört csatorna eredeti állapotát és minden tartalmát.

Hirdetés

Ebben bízhat most OW Zoli is, aki az alábbi posztban kéri rajongóit, hogy drukkoljanak neki, mivel jó eséllyel "menthető a helyzet", gőzerővel dolgoznak azon, hogy helyreálljon minden, és ne vesszen oda másfél évtized munkája. 

Korábban az OtherWorld arca a Twitterről tűnt el, de ott egészen más dolog állt a háttérben, erről itt olvashattok részletesen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)