Hirdetés

Erről szólhat a következő Silent Hill film

|

Az is kiderült, hogy ki lesz a Return to Silent Hill egyik színésze.

Hirdetés

Hosszú ideig vártak a Silent Hill rajongók, hogy történjen valami a kedvenc franchise-ukkal, végül a Konami tavaly októberben a Silent Hill Transmission keretében több címet is bejelentett. A Bloober Team (Layers of Fear, The Medium) által fejlesztett Silent Hill 2 remake mellett megvillantották a No Code Entertainmentnél (Stories Untold, Observation) készülő Silent Hill Townfallt, az élő interaktív sorozatnak tervezett Silent Hill Ascensiont, a rejtélyes Silent Hill F projektet, valamint felbukkant a következő film, a Return to Silent Hill is, amelyet a Silent Hill 2 inspirált. 

Ez utóbbi kapcsán annyi derült csak ki eddig, hogy a 2006-os Silent Hill - A halott várost jegyző Christophe Gans rendezi, a producere pedig Victor Hadida (A kaptár és Silent Hill filmek) lesz, de most újabb részletek láttak napvilágot a német Filmportal.de beszámolóján keresztül.

Hirdetés

Az információk az FFF Bayerntől, egy filmek finanszírozásával foglalkozó német cégtől származnak, amely állítólag támogatja a Return to Silent Hill megvalósulását. A legfontosabb újdonság a szinopszis, ami - amennyiben hiteles, akkor - arra enged következtetni, hogy lesz egy-két változtatás a történetben: 

"James Sunderland visszatér Silent Hillbe, hogy megtalálja elveszett szerelmét, Mary Crane-t, de a sötét, nyomasztó kisváros már nem az a hely, amire emlékezett. Olyan karakterekkel találkozik, akik túlságosan is ismerősnek tűnnek, és akik megpróbálják eltéríteni őt Mary keresésétől. Minél tovább kutat Mary után, annál inkább kezd elgondolkodni azon, hogy vajon ez még mindig a valóság-e, vagy Jacob Crane sötét alvilágába csöppent".

A Silent Hill 2-ben Mary James felesége volt, ezért a Sunderland vezetéknevet viselte a Crane helyett, Jacob Crane pedig nem is szerepelt benne, ő egy teljesen új szereplőnek tűnik, akinek egyértelműen valamilyen kapcsolata van a nővel, de minden más kérdőjel. Piramisfejről pedig említést se tesz a szinopszis. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A honlap azt is megszellőztette, hogy Jeremy Irvine szerepelni fog a filmben, és adná magát, hogy ő legyen a főszereplő, James Sunderland megformálója, de nem erősítették meg, hogy kit alakít. Irvine-t olyan filmekből ismerheti a hazai közönség, mint a Hadak útján, a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba és A fekete ruhás nő 2. A Return to Silent Hill forgatása állítólag hamarosan megkezdődik, így remélhetőleg kiderül a szereposztás és a cselekményről is megtudunk majd új dolgokat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)