Hirdetés

Ennél menőbb fegyverreplikát tuti nem látsz a héten

|

Egy magyar rajongó készítette el a Quake 3 ikonikus rakétavetőjét.

Hirdetés

Számos olyan fegyvert álmodtak meg a játékdizájnerek az elmúlt évtizedekben, amelyeket ezer közül is felismerünk. Ilyen a Half-Life 2-ből a Gravity Gun, a Portal Device, a Gears of War láncfűrészes géppuskája, a Final Fantasy VII Buster Swordja, a BFG9000 a Doomból, a rejtett penge az Assassin's Creedből, de említhetnénk a Kingdom Hearts Keyblade-jét, vagy Kratos bármelyik fegyverét.

Nagy böszmeség lenne lehagyni erről a listáról a Quake 3 rakétavetőjét, ami nem pusztán a kinézete, hanem a hangja, a hozzá kapcsolódó mechanikák, és az élmény miatt vált az FPS történelem egyik legfontosabb elemévé.

Hirdetés

Még most, 25 évvel a Quake 3 Arena megjelenése után is pontosan ugyanannyira tudunk örülni annak, ha sikerül kilőni valakit a levegőben, mint ahogy tettük azt a hatalmas CRT monitorok előtt ülve az ezredfordulón. 

Pontosan ez inspirálta Tamást is, hogy megalkossa ezt a gyönyörű, 1:1 méretarányú replikát, ami kicsit modernebb köntösbe csomagolja a Quake 3 fegyverét:

Csak ámulunk és bámulunk a részletességen. Állítólag Tamás három másik fegyver modelljén is dolgozik, úgyhogy ha szeretitek az ilyen dolgokat, érdemes feliratkozni a csatornájára!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)