Hirdetés

Dr Disrespect saját skint és pályát is kapott egy TPS játékban

|

Az ellentmondásos streamer rajongói számára ez remek hír lehet, hiszen a Rogue Company egy ingyenes lövölde, így könnyedén vihetik harcba kedvencüket.

Hirdetés

Nemrég startolt el a SMITE és a Paladins kiadójának legújabb játéka, a Rogue Company, mely az TPS rajongók táborát hivatott megcélozni.

A stúdió nem meglepő módon szeretne egy kis hírverést csapni az egyébként meglepően népszerű játéknak, így az egyik leghíresebb (vagy hírhedtebb) streamert, Guy "Dr Disrespec" Beahmet  szerezték meg reklámarcnak.

A tartalomgyártó nevétől egy pár hónapja hangos volt az internet, hiszen a Twitch nem sokkal azután tiltotta le csatornáját, hogy egy több milliós, évekre szóló megállapodást kötöttek vele. A tiltás okára azóta sem derült fény, de Dr Disrespect és a Twitch viszonya nem enyhült, a streamer pedig végül a YouTube-on kötött ki.

Hirdetés

A jelek szerint a Twitchet leszámítva sokan szeretnék, hogy a népszerű streamer arca ott virítson náluk, a Rogue Company pedig meg is valósította ezt. Nemrég ugyanis nem csak egy Dr Disrespect skin került be a játékba, de egy teljes pályát szántak Beahmnek és a csatornája körül kialakult kultusznak:

Dr Disrespect továbbra is elég megosztó személyiségnek számít, de a jelek szerint azért a kétes hírneve jól jön néhány feltörekvő cím esetében. A Rogue Company egyébként egy ingyenesen pörgethető kaland, tehát bárki belevetheti magát a tartalmakba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)