Hirdetés

Cuphead animációs sorozatot készít a Netflix

|

Újabb videojátékos adaptációval fog előrukkolni a streamingszolgáltató, The Cuphead Show! lesz a címe.

Hirdetés

A Cuphead fejlesztői gőzerővel dolgoznak az embert próbáló nehézsége miatt elhíresült játék DLC-jén, de közben ezzel párhuzamosan más projektekkel is számolnunk kell. Készül például egy Cuphead animációs sorozat is.

Hirdetés

The Cuphead Show! címmel kell majd keresni a sorozatot a Netflix kínálatában. Producerként Dave Wassont (Mickey Mouse Shorts) és Cosmo Segursont (Rocko's Modern Life: Static Cling) sikerült leigazolni, de ugyancsak ezt a pozíciót töltik majd be az eredeti játék alkotói, Chad és Jared Moldenhauer is. Az animációs sorozatból természetesen Cuphead hú társa, Mugman sem maradhat ki, a hivatalos sajtóközlemény szerint pedig egy karakterközpontú komédiára számíthatunk majd, amely során a főszereplő testvérpár számos kalandot élhet át Inkwell Isles területén. 

Arról egyelőre nincs hírek, hogy egészen pontosan mikor is érkezik meg a The Cuphead Show! Ti bele fogtok majd nézni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)