Hirdetés

Aki igazán menő, árkádgépen nyomja a Cupheadet

|

Egy, a megfelelő eszközökkel és némi barkácsolókedvvel megáldott gamer úgy döntött, készít egy árkádgépet, amin igazán stílusosan játszhat a Cupheaddel.

Hirdetés

A játékot inspiráló rajzfilmek kora miatt zseniális ötlet volt egy régi tévén játszani a Cupheaddel, a nehézsége kapcsán viszont találóbb John Sellers megoldása, aki egy árkádgépet épített a platformer köré.

Hirdetés

Szerencsére az érmebedobó csak dísz, különben valószínűleg nem kevés pénzünk rámenne, hogy legyőzzük az ördögöt. A saját eszközeivel készített szerkezetbe egyébként egy Xbox One-t épített be és ennek a kontrollereire kötötte rá a régi masinákat idéző kezelőszerveket is. A Cuphead-masina készítőjének egyébként ez volt az első ilyen projektje, de elmondása szerint a nagyjából kéthetes munka meghozta a kedvét további gépek építéséhez, például egy SNES vagy NES köré szívesen építene valamit. Mi mindenképpen kíváncsian várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)