Hirdetés

Nem gondoltuk volna, hogy ezt a játékot ilyen nehéz összerakni

|

Már nem ez az első alkalom, hogy elhalasztják a Conan Chop Chop megjelenését, de most újra időt kért a fejlesztőcsapat.

Hirdetés

Szuper időzítéssel és kiváló öniróniával áprilisi tréfaként jelentették be először a Conan Chop Chopot, majd közölték, hogy egyébként tényleg készül egy ilyen játék. Úgy volt, hogy február 25-én megjelenik, de most, alig két héttel a tervezett dátum előtt újra halasztani kényszerült a Mighty Kingdom csapata.

Hirdetés

Új dátum nincs, egyelőre csak azt merték megígérni, hogy 2020 második negyedévében (tehát április eleje és június vége között) lesznek készen.

"Már közel vagyunk a célvonalhoz. Az extra időt arra használjuk, hogy optimalizáljuk az online többjátékos élményt, és hogy itt-ott polírozzuk még az egészet egy kicsit."

- nyilatkozta Philip Mayes ügyvezető. Hozzátette, így hozzá tudják adni a második Chopot. Ha megjelenik végre, PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Switchen játszhatunk vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)