Hirdetés

BRÉKING: Befutott a Borderlands film első trailere

|

A sztárgárdával készült adaptáció igyekszik elkapni a játékok hangulatát.

Hirdetés

Ha Jamie Lee Curtis nem mondja azt tavaly nyáron, hogy valószínűleg 2024-ben számíthatunk a Borderlands film premierjére, akkor valószínűleg el is felejtettük volna, hogy készül. Egyrészt azért, mert olyan sok videojátékos film és sorozat formálódik jelenleg is Hollywoodban, másrészt pedig amiatt, hogy régóta nem adott magáról életjelet Eli Roth (Motel, Kabinláz) projektje. 

Tegnap aztán megkaptuk az első képeket róla a hivatalos poszterrel és egy nyúlfarknyi ízelítővel együtt, utóbbi pedig azt ígérte, hogy már nincs messze a teljes trailer sem. 

Hirdetés

A Lionsgate most végre kiadta a Borderlands film legelső előzetesét, amelyből ízelítőt kaphatunk Lilith (Cate Blanchett) küldetéséből, miszerint a szülőbolygójára visszatérve megtalálja Atlas eltűnt lányát, ennek érdekében pedig olyan furcsa arcok segítségét veszi igénybe, mint Dr. Patricia Tannis (Jamie Lee Curtis), Roland (Kevin Hart), Tiny Tina (Ariana Greenblatt), Krieg (Florian Munteanu) és Claptrap (Jack Black). A látottak alapján Roth-éknak talán sikerült elcsípni a Borderlands franchise furcsa humorát és sajátos hangulatát, amiképpen a karakterek is kellően színesek. Nézzétek csak: 

Ha minden jól megy, akkor már nem csúszik tovább a premier és augusztus 9-én mozikba kerül a Borderlands filmváltozata (mi itthon alighanem egy nappal korábbra, augusztus 8-ra várhatjuk). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)