Hirdetés

Bemutatkozott a The Witcher: Nightmare of the Wolf film logója

|

Az animációs film a tervek szerint jövőre érkezik.

Hirdetés

A Vaják hatalmas siker volt a Netflixen, így abszolút érthető, hogy a streaming szolgáltató megpróbál kifacsarni mindent a címből, amit csak lehet. A következő szezon premierje sajnos még messze van (nem kis részben a Covid19 miatt), de addig is kapunk egy új Vaják filmet, ami segíthet átvészelni a várakozást. A The Witcher: Nightmare of the Wolf animációs spin-off lesz, amit a Legend of Korra stúdiója készít, és 2021-ben fog képernyőkre kerülni.

Hirdetés

A Nightmare of the Wolfot a Netflix még januárban jelentette be, a csapat pedig azóta is szépen halad a munkálataival. A stúdió úgy vélte, hogy itt az alkalom a logó bemutatására, így egy rövid teaserben mi is láthatjuk a címet, annak teljes pompájában.

A sztori középpontjában Geralt mentora, Vesemir áll, aki a Farkas iskolához tartozik, innen ered a farkasfej alak a Nightmare of the Wolf logójában. Érdekes kis melléksztorinak ígérkezik az alkotás, ami tovább gazdagítja majd a világot, és közelebb visz bennünket annak karaktereihez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)