Hirdetés

The Witcher animációs film készül a Netflixre

|

A Vaják sorozat sikere után a Netflix nem várt sokat egy animációs film berendelésével.

Hirdetés

A Henry Cavill főszereplésével készült Vaják sorozat már az első évadával történelmet írt a Netflixnél, hiszen ez volt a streaming platform eddigi legnézettebb első szezonja, ráadásul olyan lehetséges mellékszereplőkkel, mint Mark Hamill és Kristofer Hivju, nem számítunk kevesebbre a folytatás esetében sem. Azonban addig sem kell nélkülöznünk a Fehér Farkast. 

Hirdetés

A Netflix több szivárgást követően sajtóközleményben erősítette meg, hogy a The Witcher: Nightmare of the Wolf valóban készül, és a koreai Studio Mir (The Legend of Korra) animációs stúdió dolgozik rajta. A film a sorozat világát hivatott kibővíteni, de a cselekményről nem tudunk részleteket. A projektben részt vesz Lauren S. Hissrich, valamint Beau DeMayo is, akik mindketten dolgoztak az élőszereplős szérián.

A Redanian Intelligence egyébként olyan apróbb utalásokat is összeszedett, minthogy a széria executive producere, Tomek Baginski korábban azt mondta egy interjúban, hogy terveznek meglepetéseket az évadok között, valamint a szinkronokon dolgozó színésznő, Harriet Kershaw önéletrajzában 2020-ra listáztak egy projektet, noha a 2. évad forgatása csak 2021 februárjában kezdődik. Várhatóan ennél korábban láthatjuk a Nightmare of the Wolfot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)