Hirdetés

Az Escape from Tarkov fejlesztőit megint kitiltották Twitchről

|

A Battlestate Games srácaitól ismét elvették a streaming csatornájukat, és jó eséllyel egy nagyon hasonló ügy miatt, mint legutóbb.

Hirdetés

A Twitch csak végső esetben szokott végleges tiltásokat osztogatni, így ezúttal sincs valószínűleg szó hosszútávú kizárásról. Ettől függetlenül az Escape from Tarkov fejlesztőit megint kitiltották, és bár egyelőre nem tudjuk a hivatalos indokot, sejtéseink már vannak.

Pár évvel ezelőtt a Battlestate Games srácait már egyszer kivágták, amiért az egyikőjük öngyilkosságot mímelt a műsorában. Néhány nappal később feloldották a büntetést, de úgy tűnik, hogy túl rövid volt a dolog, mert most feltételezhetően egy hasonló okból kerültek kitiltásra.

Hirdetés

Ahogy fentebb említettük egyelőre sem a Battlestate Games, sem a Twitch nem tette közzé a tiltás tényleges okát. Ettől függetlenül jó esély van rá, hogy az a pillanat volt a probléma, amikor az egyik fejlesztő egy airsoft pisztolyt tartott a másik fejéhez.

Egyelőre nem ismert, hogy meddig lesznek letiltva, de akárhogy is, az ügy kifejezetten problémás a srácoknak. Jelenleg épp fut egy Escape from Tarkov Twitch Drop esemény, aminek előnyeit persze más csatornáktól is begyűjthetjük. Ettől függetlenül szomorú, hogy pont most vágatták ki magukat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)