Hirdetés

Az egyik legnagyobb Twitch-streamer szerint a hot tub adások tönkreteszik a platformot

|

"Segítség, telement a szemem mellekkel" - mondhatta volna Félix "xQc" Lengyel, de ő jóval keményebben fogalmazott a hot tub meta kapcsán.

Hirdetés

Ha mostanában a Twitch felé vettétek az irányt, akkor ti is észrevehettetek egy új trendet, ami pestisként terjedve árasztotta el az egész streamerplatformot. Ez nem más, mint a hot tub meta, melynek receptje végtelenül egyszerű: a (többségében hölgy) videósok fürdőrucit húznak, becsobbannak egy forró vízzel bugyogó jakuzziba, és... nos ennyi, kész, vége, gyakorlatilag el is érkeztünk az egyenlet profil részéhez. 

Temérdek nézőre, előfizetőre, és így végtelen csilliárdokra számíthatnak most épp azok a női videósok, akik ráálltak erre a trendre, az viszont egyáltalán nem tetszik mindenkinek, hogy publikus strand vált a Twitchből.

Hirdetés

A platform egyik legnépszerűbb videósa, Félix "xQc" Lengyel nem tartozik a sértődékeny vagy épp nyámnyila figurák közé, ő is benne van a mókában és a hülyülésben, de a hot tub meta láttán azonnal tónust váltott. Az alábbi tweetben pedig így fogalmazott: 

"Őszinte leszek, a hot tub meta az eddigi legszánalmasabb dolog, amit valaha is láttam a Twitchen. Szomorú, hogy ez a valóság. Kérlek, takarítsuk el ezt a szemetet a főoldalról!"

Miközben xQc dühöng, a hot tub meta hatalmas rajongótábornak örvend, a trendet serényen követő Amouranth például március vége óta félmillió új követőt szerzett így. Íme egy gyors kivonat a munkásságából: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)