Hirdetés

Az Arcane dalával lép fel Sting a The Game Awardson

|

A Grammy-díjas zenész a Netflixen bemutatott League of Legends-sorozat egyik zenéjével színezi a díjátadót.

Hirdetés

Hatalmas sikert aratott az Arcane, a League of Legends Netflixen debütált sorozata. A sztori még azoknak is sok örömet okozott, akik korábban nem ismerték a világ karaktereit, hiszen a készítők direkt odafigyeltek arra, hogy semmilyen korábbi tudásanyagot ne igényeljen a műsor. Ennek meg is lehet a gyümölcse, a Riot és a Netflix már meg is egyezett abban, hogy elkészül az Arcane második évadja.

Mi is írtunk kritikát arról, hogy mi tetszett nagyon, és mi hagyott egy kis hiányérzetet maga után az első évad befejeztével.

Hirdetés

Ugyan a kritikus szemek észrevehettek néhány hiányosságot, a sorozat zenéjére egészen biztosan nem lehetett senkinek egy rossz szava sem. Az Arcane dalain többek között az Imagine Dragons, JID és Pusha T is dolgozott, az eredmény pedig kiválóan sikerült.

Némelyik szám olyan erős lett, hogy önállóan is simán megállja a helyét. Ilyen többek között a What Could Have Been című dal is, amely Jinx és Silco kapcsolatáról szól. Sting és Ray Chen közös produkciója már 3 millió hallgatáson is túl jár csak a Spotifyon, hamarosan pedig egy szuper élő produkcióban is hallhatjuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A december 10-én (magyar idő szerint) megrendezésre kerülő The Game Awardson ugyanis a 17 Grammy-díjjal rendelkező Sting élőben adja majd elő a What Could Have Beent. Ha szeretnétek élőben nézni az előadást, azt YouTube-on, Facebookon, Twitteren és még Twitch-en is követhetitek december 10-én hajnal kettőtől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)