Hirdetés

Az amazonos Fallout sorozat készítői már mindent tudnak a Fallout 5-ről

|

Maga Todd Howard is ejtett néhány szót a játékról.

Hirdetés

Az év egyik legizgalmasabb produkciójának ígérkezik az Amazon segítségével tető alá hozott Fallout sorozat, amibe nemrégiben egyébként egy háromperces előzetes keretein belül nyerhettünk bepillantást. Egészen nagy várakozás övezi az élőszereplős produkciót, az áprilisi bemutatóhoz közeledve pedig egyre többször hallani a sorozatról, melynek készítésében egyébként a játékok direktora, Todd Howard is aktívan részt vett: vezető producerként felügyelte a munkálatokat.

Nemrégiben azonban többen is aggodalmukat fejezték ki az élőszereplős műsorral kapcsolatban, amikor az egyik társalkotó, Jonathan Nolan azt állította, hogy a széria olyan lesz, mint a Fallout 5: lényegében a játék egy kevésbé interaktív változataként tett utalást a sorozatra. A rajongók természetesen ebből rögtön arra a következtetésre jutottak, hogy a műsor teljesen átveszi majd a Fallout 5 helyét, annak ellenére, hogy a franchise felett bábáskodó Bethesda már korábban is életjelet adott a számozott ötödik részről, bár az biztos, hogy ennek érkezésére nem holnap kerül majd sor.

Hirdetés

Az aggodalmak a készítőkhöz is eljutottak, akik ezúttal nem hagyták annyiban a dolgokat. Egy beszélgetés során, ahol egyébként Nolan, Howard, de még a sorozat showrunnerei, Geneva Robertson-Dworet és Graham Wagner is jelen voltak, tiszta vizet öntöttek a pohárba.

Nolan kezdte, aki így fogalmazott:

"Szerintem elég merész feltételezés, ha bárki is azt gondolja, hogy a sorozattal elérhetjük a játékok kaliberét. Ez [hogy a sorozat valójában a játékok cselekményei után, 2296-ban játszódik - a szerk.], azt jelenti, hogy kiélvezhetjük a gazdag történetmesélés összes előnyét, amihez Todd és a Bethesda Game Studios is hozzájárultak, ugyanakkor egy eredeti történetet tudunk elmesélni ebben a világban. Mindent tudunk a Fallout 5-ről, de nem áruljuk el senkinek."

Ezt követően Howard is megszólalt:

"Nos, volt néhány dolog, amire azt mondtam, hogy »Ezt most ne csináljuk, mert majd a Fallout 5-ben fogjuk.« Ez nem egy meglévő történet átültetése volt. Szimplán csak annyi, hogy mi legyen a következő dolog. Ez pedig történetesen egy tévéműsor lett."

Úgyhogy mindenki nyugodt lehet: bár nagyon messze van még, de lesz Fallout 5, és nem, a sorozat nem fogja helyettesíteni azt. Egy eredeti történetben merülhetünk majd el a Prime Video streamingplatformon április 11-én debütáló alkotásban, úgyhogy a veteránoknak, de a franchise-zal még csak most ismerkedőknek is érdemes lehet majd esélyt adniuk a sorozatnak.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)