Hirdetés

Animációs sorozat készül a Vampire Survivors alapján

|

Az utóbbi idők egyik legnépszerűbb indie játéka adaptációt kap.

Hirdetés

Nem a V Rising az egyetlen vérszívós cím, amit felkapott a Steam közössége és egymást érték a streamek belőle, a Vampire Survivors ugyanúgy veszettül pörgött (noha ebben nem annyira hangsúlyos a vámpírtéma, mint a másikban), ráadásul egy mozijegy árába kerül csak.

A Poncle roguelite elemeket tartalmazó, gótikus ügyességi horrorjátékában különböző karaktereket irányítva automatikusan támadással irthatjuk ki a hullámokban érkező lényeket, mindezt pedig a pályán cikázva, új képességeket szerezve és a meglévőket fejlesztve tehetjük meg. A cél az, hogy minél tovább életben maradjunk, de ez leírva egyszerűbb, mint a gyakorlatban, a pörgős játékmenet és a teljesítési vágy pedig könnyedén elérik, hogy ne egyhamar tudjuk abbahagyni a próbálkozást. 

Hirdetés

Ebből a BAFTA-díjas koncepcióból farag animációs sorozatot a Story Kitchen, amely a Vampire Survivors alkotójával, Luca "Poncle" Galantéval dolgozik együtt a feldolgozáson - jelentette a Deadline. A honlap értesülései szerint a projekt még a fejlesztés korai fázisában jár, jelenleg a megfelelő írót keresik hozzá, és majd az animációs tévécsatornák illetékeseinek fogják árulni.

"A Vampire Survivorsben a legfontosabb dolog a történet, így egy álmom vált valóra azzal, hogy amit egy kis indie játéknak képzeltem el és amit a hétvégéimen csináltam, az animációs tévésorozatként kel életre. Az is nagyszerű, hogy tapasztalt és tehetséges emberekkel dolgozhatunk együtt a sorozat elkészítésében, bár kíváncsi vagyok, vajon rájöttek-e, hogy a Vampire Survivorsben egyetlen vámpír sincs."

- nyilatkozta Galante, aki a Story Kitchen érdemeit dicsérte. A vállalat olyan játékadaptációkon dolgozik, mint a Tomb Raider és a Splinter Cell a Netflix számára, a Toejam & Earl, valamint az It Takes Two az Amazon Prime Videóra, továbbá a Streets of Rage a Lionsgate részére

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)