Hirdetés

Amouranth állítása szerint felszabadult abuzív férje elnyomása alól

|

Legutóbbi streamjében Amouranth hosszasan mesélt arról, hogy egy új fejezet kezdődik most az életében.

Hirdetés

Nemrég Amouranth azt állított, hogy egy abuzív házasságban él, vasárnapi streamje óta (melyben erről mesélt) pedig nem lehetett róla hallani. Most visszatért, és egyrészt köszönetet mondott a rajongóinak a támogatásért és a rengeteg kedves szóért, másfelől pedig meg is nyugtatta őket, úgy tűnik, hogy kifakadása elindította a dolgokat, a streamer úgy érzi, immár szabad.

Legutóbbi élő adásában elmesélte, hogy az egyik durva telefonhívásukat rögzítette, majd azt meg is mutatta férjének, aki most először hallotta felvételen azt, mennyire szörnyen beszél feleségével. Ennek hatására a férj most szakértői segítséghez fordul. Ezzel párhuzamosan Amouranth visszakapta hozzáférését az összes profiljához és a pénzügyeihez is - úgy tűnik, ez addig nem volt így. 

Hirdetés

Követőinek azt is elmondta a streamer, hogy még az őt utáló nézőktől is pozitív visszajelzéseket kapott. Kifejtette továbbá, hogy jogi és érzelmi téren is tanácsokat gyűjt, tehát könnyen lehet, hogy nem ért még véget a történet. Kitért arra is, hogy a történtekből egyesek nyerészkedni akartak, ilyen volt például a "korábbi" operatőre is - magyarul megvált a munkatársától. 

Férje abuzív viselkedéséről annyit árult el, hogy évek óta tart a dolog, de nem megállás nélküli folyamatról van szó, inkább ciklikusan jön elő újra és újra a férfi ezen oldala. Próbálta már a rendőrséggel is felvenni a kapcsolatot, de a hatóságok szerinte csak akkor fognak reagálni, ha fizikai támadás is történik - ilyenre nem volt példa.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Az adás későbbi részében a kommenteket olvasta fel, az egyik hozzászóló pedig úgy fogalmazott, hogy eddig azt hitte, a streamer egy "csajfőnök" (girlboss). Amouranth erre azt felelte, hogy eddig nem főnök, hanem alkalmazott volt, most viszont tényleg főnökké válhat. Elárulta azt is, többször előfordult már, hogy olyan rendezvényen kellett részt vennie, ahonnan csak haza akart menni és játszani a Pokémonnal, de nem merte ezt meglépni, mert félt a férjétől.

A streamet azzal zárta, nagyon várja már, újra lehessenek barátai, kialudhassa magát, tévézhessen és "hordhasson ruhákat". 

Nyilván nem tudhatjuk külső szemlélőként, hogy mi a valóság, és egy jól koreografált műsor zajlik szemünk előtt, vagy egy valós tragédia, mindenesetre nem szabad elmenni szó nélkül amellett, megvan az esély arra, hogy a második opció a helytálló.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)