Hirdetés

Ami mindenkit érdekelt: vajon a Vaják 2. évadában is lesz fürdőkádas jelenet?

|

Ha csendesen figyeltek a világ hangjaira, akkor most milliók szomorú sóhaját hallhatjátok.

Hirdetés

A világ legismertebb The Witcher 3: Wild Hunt screenshotja abból a jelenetből származik, amelyikben Geralt épp fürdőzött egyet. A pillanat annyira ikonikus lett, hogy még külön figura is készült belőle (ne kérdezzétek, miért), és természetesen a Vaják sorozat sem hagyhatta ki az ikonikus utalást, így ízlés szerint meglehetősen hosszan élvezhettük a vízben ázó Henry Cavill látványát.

A második évad most kihagyja ezt a ziccert. Szomorúan kell értesítenünk mindenkit, akinek Geralt naptár van a falán, hogy hiába minden, szürkébe borul a nyár, mollban csiripelnek mostantól a madarak, a szörp is megkeseredik, összetört női szívek szilánkjain csillan csupán a fekete nap:

Cavill nem ült kádba a legújabb epizódok felvételeihez.

Hirdetés

A WitcherCon beszélgetős részében Josh Horowitz megkérdezte Cavillt, hogy számíthatunk-e újabb fürdőzésre, a színész pedig kertelés nélkül közölte a lesújtó hírt.

"Geralt mától csak zuhanyozni fog. Csak ezért feltalálta ezt a technológiát. Egyébként most tényleg nem lesz fürdőkádas jelent, de az emberek nem fognak csalódni: megfigyelhető férfihúsból így is lesz bőséggel."

Az utóbbi mondat azért sokakat megnyugtatott, így talán már kevesebb rajongó fog álmatlanul vergődni az ágyában.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)