Hirdetés

Agyvérzést kapott mindenki kedvenc Skyrimező nagymamája

|

Szerencsére szépen halad Shirley Curry felépülése, akinek a Bethesda is küldött egy kis csekélységet.

Hirdetés

Shirley Curryről évek óta írunk mi is, a Skyrimező nagymama igazi internetes hírességé vált, az elmúlt pár esztendőben. Először még 2015-ben számoltunk be arról, hogy Curry gaming csatornát indított, 2020-ban viszont már arról számoltunk be, hogy a troll kommentelők miatt jóval kevesebb tartalmat gyárt majd. Rendeződni látszódott a helyzet, tavaly pedig az is kiderült, hogy mod formájában magába a játékba is bekerül a hölgy.

Február végén azonban Curry arról mesélt követőinek, hogy éjszaka, álmában stroke-ot kapott. 

Hirdetés

A köznyelvben agyinfarktus vagy agyvérzés néven illetett stroke az agy oxigéndús vérrel való ellátásának működészavara, ami a vérellátó erek  érelmeszesedés okozta eldugulásának, vagy az ezáltal megkeményedett véredényfal megrepedezésének következményeként állhat elő. 

Curry elmondta, hogy a stroke következtében gyakorlatilag elfelejtett Skyrimezni, újra kell tanulnia a játékot. Agyvérzése óta vlogokban osztja meg a friss információkat állapotáról a követőivel, és szerencsére nagyon úgy néz ki, hogy sokkal jobban van. 5 nappal ezelőtt már ismét a Skyrimmel játszott. 

Egyébként a Bethesda sem feledkezett el Shirley Curryről, a stúdió egy virágcsokorral kedveskedett neki, és mielőbbi felépülést kívántak. Természetesen mi is ugyanebben reménykedünk. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)